Wimperextensions in Deventer

Wil jij wimperextensions in Deventer laten zetten en elke ochtend wakker worden met mooie, lange en zwarte wimpers? Bij Droomwimpers heb je de keuze uit verschillende soorten wimperextensions. We kijken samen naar jouw wensen om een look te creëren die helemaal bij jou past. We kunnen een naturel look creëren, maar ook een uitgesproken look voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid. Het is maar net wat jij mooi vindt. Maak via onderstaande knop gemakkelijk een afspraak voor prachtige wimperextensions in Deventer.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 170+ reviews op Google.

Wimperextensions in Deventer van Droomwimpers

 

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

One by One wimperextensions

Wij gebruiken verschillende technieken voor het zetten van wimperextensions in Deventer. De eerste techniek voor de wimperverlenging in Deventer is het zetten van One by One wimperextensions. Hierbij wordt er op iedere eigen wimper één wimperextension geplakt. Door de ruime keuze in lengte, dikte, krul en zelfs kleur van de wimperextensions is er veel mogelijk. De wimperextensions worden dus helemaal aangepast naar jouw wensen.

Verschillende mogelijkheden bij One by One

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van de One by One wimperextensions. Elke mogelijkheid biedt een net iets andere oogopslag. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige ‘angel eye’ of aan de ‘bambi look’. Ook gaan er veel klanten voor de ‘Kim Kardashian’ look. We kijken samen met jou wat er het beste bij jou past. Het plaatsen van een nieuwe set One by One wimperextensions in Deventer duurt ongeveer 1,5 uur. Deze tijd is afhankelijk van je eigen wimpers.

Prijslijst wimperextensions in Deventer

Maak een afspraak

Russian Volume wimperextensions

De tweede techniek die wij gebruiken is het zetten van Russian Volume wimperextensions. De 2 t/m 10D Russian Volume wimperextensions maken van jouw ogen echte blikvangers. De focus ligt bij de Russian Volume techniek op volume. Er worden namelijk 2 t/m 10 wimperextensions op 1 eigen wimper geplaatst. Dat zijn er dus een stuk meer dan bij de One by One techniek. De Russian Volume wimperextensions zijn flexibel, comfortabel, zijdezacht en waterproof. Er wordt tijdens de behandeling een ‘waaier’ techniek gebruikt die veilig, pijnloos en zelfs bijna ontspannend te noemen is. Na een Russian Volume behandeling heb jij gegarandeerd een spectaculaire oogopslag.

One by One en Russian Volume: het verschil

Wanneer je wimperextensions in Deventer bij Droomwimpers laat zetten heb je dus de keuze uit twee verschillende technieken: de One by One techniek en de Russian Volume techniek. Het verschil tussen deze wimperextensions is de dikte en de techniek van het plaatsen. Bij de Russian Volume techniek gebruiken we dunnere, zachtere wimpers en een ‘waaier’ techniek. Daardoor ogen je wimpers zwarter en voller. Bij de One by One techniek plaatsen we één wimperextension per eigen wimper. Bij Droomwimpers kan je ervoor kiezen beide technieken voor wimperextensions in Deventer te combineren. Dan zetten we een set met Hybrid lashes. Het ligt er maar net aan welke look bij jou past wanneer je de keuze maakt voor een lash lifting in Deventer.

Wimperextensions bijvullen

Zowel bij One by One wimperextensions als bij Russian Volume wimperextensions is een refill van je wimperextensions een keer in de zoveel tijd nodig. Na hoeveel tijd je langskomt voor een refill hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. De één stoort zich eerder aan ontbrekende wimperextensions dan de ander. Gemiddeld komen onze klanten eens in de 3 à 4 weken langs voor een refill in Deventer. De kosten voor een refill bepalen we aan de hand van de week waarin je terugkomt en de datum waarop je voor het laatst bent geweest.

Na vier weken wordt de prijs voor een nieuwe set wimpers berekend. Draag je op dit moment wimperextensions van een andere salon? Geen probleem, dan beoordelen we ter plekke of wij de wimpers kunnen opvullen en wat de prijs daarvoor is. Als er aanzienlijk meer uitval is in de week waarin je terugkomt, rekenen we een andere prijs. Dat maken we van tevoren duidelijk.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Maak een afspraak voor wimperextensions in Deventer

Wil jij een afspraak maken voor het zetten van wimperextensions of wil je bijvoorbeeld je wimpers laten verven in Deventer? Neem dan contact op met Droomwimpers. Bij ons kan je gemakkelijk online een afspraak maken via de knop hieronder, maar je mag ons natuurlijk ook altijd bellen via onderstaand telefoonnummer.

Maak een afspraak 06 23104191