Wenkbrauwen in Deventer

Wil jij je wenkbrauwen in Deventer laten doen door een ervaren schoonheidsspecialiste, zodat ze perfect bij de rest van je gezicht passen? En wil je niet langer strugglen met een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel? Bij Droomwimpers kun je terecht voor het laten doen van je wenkbrauwen. Na de behandeling ga je met mooie natuurlijke wenkbrauwen en een tevreden gevoel weer naar huis. Maak een afspraak bij onze schoonheidssalon in Deventer. We ontmoeten je graag in de salon.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 170+ reviews op Google.

Vorm van je wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn naast je ogen de eyecatcher van je gezicht. Ze doen meer voor je gezicht dan je in eerste instantie zou denken. Een verkeerde vorm óf kleur kan allesbepalend zijn en een uitdrukking geven waar je niet op zit te wachten. Daarom is het verstandig om het in vorm brengen van je wenkbrauwen in Deventer over te laten aan een van de specialisten van Droomwimpers. Tijdens het bepalen van de juiste vorm luisteren we uiteraard naar jouw wensen en kijken we naar welke vorm en kleur bij jou passen.

Wenkbrauwen waxen en epileren

Natuurlijk kun je zelf je wenkbrauwen epileren, maar je kunt deze klus ook overlaten aan een specialist. Wanneer wij je wenkbrauwen epileren in onze schoonheidssalon in Deventer, doorlopen we een aantal stappen. Eerst bepalen we de vorm. Nadat de vorm bepaald is wordt de wenkbrauw geshaped, dit doen we door middel van waxen en epileren. Wax is een stuk zachter voor de huid dan hars en zorgt voor een strak en effectief resultaat. In een relatief korte tijd verwijderen we de haartjes. De wax waarmee we werken is geschikt voor de gevoelige huid en daarnaast ideaal voor donshaar, zo krijg je een nog strakkere vorm! De haartjes die achterblijven na het waxen, verwijderen we met gebruik van een pincet. De haartjes blijven tot wel 5 weken weg.

Prijslijst

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

Inclusief verven

Nadat we je wenkbrauwen gewaxt hebben en de laatste overgebleven haartjes weg hebben gehaald, kunnen we je wenkbrauwen indien gewenst ook nog een andere kleur geven. Wanneer jij je wenkbrauwen wilt laten verven, wordt de wenkbrauwverf aangebracht na het shapen. We hebben diverse kleuren en kijken altijd naar de kleur van je huid en haar, zodat de kleur perfect aansluit. Uiteraard houden we rekening met je wensen en doen we alles in overleg. De verf blijft ongeveer 3 weken aanwezig op de haartjes, op de huid blijft de verf minder lang aanwezig.

Prijzen

De prijzen van het epileren zijn afhankelijk van de vraag of jij je wenkbrauwen naderhand ook wilt laten verven. Een behandeling die bestaat uit waxen en epileren duurt ongeveer 30 minuten en kost €20-,. Wil jij je wenkbrauwen na het epileren in Deventer ook laten verven? Dan lig je ook om en nabij 30 minuten in de comfortabele behandelstoel en brengen we €25-, in rekening.

Hoe vaak moet ik mijn wenkbrauwen epileren?

Wanneer jij je wenkbrauwen ongeveer iedere 4 tot 6 weken onder handen laat nemen, blijven ze het mooist. Plan na afloop van de behandeling dus meteen een nieuwe afspraak in, zodat je zeker weet dat je na 4 tot 6 weken weer bij ons terecht kunt. Uiteraard is het aan jou of je een vervolgafspraak inplant, of dat je je wenkbrauwen nu de basis goed is, zelf epileert.

Hoe duur is het om je wenkbrauwen te laten epileren?

Hoeveel het epileren van je wenkbrauwen kost, is afhankelijk van wat je wilt. Wanneer jij je wenkbrauwen alleen laat waxen en epileren, betaal je €20-, voor een behandeling van 20 minuten. Wil je dat we je wenkbrauwen ook verven? Dan kost de behandeling €25-,.

Welke kleur past bij mijn wenkbrauwen?

Welke kleur bij je wenkbrauwen past, is afhankelijk van je haarkleur. We raden altijd aan om voor een kleur te kiezen die wat donkerder is dan je eigen haarkleur. Kies voor een kleur die maximaal drie tinten donkerder is dan je eigen haarkleur. Ook kun je beter voor een grijzige kleur, dan voor een warme kleur kiezen. Uiteraard overleggen we tijdens de behandeling uitgebreid over welke kleur het best bij jou past.

Hoe kan ik mijn wenkbrauwen laten groeien?

Tegenwoordig zijn dikkere en wildere wenkbrauwen helemaal in. Wil jij je wenkbrauwen laten groeien? Dan raden we aan om iedere avond wat kokosolie of castorolie op je wenkbrauwen te smeren. Ook olijfolie kan ervoor zorgen dat je wenkbrauwharen wat harder gaan groeien. Er zijn tegenwoordig ook allerlei serums verkrijgbaar die ervoor zouden zorgen dat je wenkbrauwharen sneller groeien.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wenkbrauwen laten doen? Maak een afspraak!

Wil jij je wenkbrauwen laten doen in onze schoonheidssalon in Deventer? Boek dan een behandeling! Je kunt een behandeling boeken via onze website, maar ook door te bellen naar 06 23104191. of een e-mail te sturen naar info@droomwimpers.nl. Heb je een vraag over het epileren van je wenbkrauwen, of over de andere browtreatments die we uitvoeren in de beauty salon? Neem gerust contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie.

Maak een afspraak 06 23104191