Permanente Make Up verwijderen

Ontevreden over (oude) permanente make up? Gelukkig bied ik daar ook een oplossing voor! Permanente make up is op meerdere manieren te verwijderen, de meest gebruikte effectieve methodes zijn laser of vloeistof. Omdat laseren vanaf 2022 alleen aan huidtherapeuten en artsen voorbehouden is heb ik mij verdiept in de vloeistof. Deze vloeistof wordt ook wel removal vloeistof genoemd. Dit is géén zoutoplossing of melkzuur zoals oudere varianten. Deze varianten geven vaak littekenvorming.

Het verwijderen van permanente make up met removal vloeistof gebeurd op een gecontroleerde en veilige manier. Met een natuurlijke vloeistof wordt middels een naaldmodule (zoals bij het aanbrengen van powderbrows) de vloeistof in de huid gebracht en het oude pigment afgebroken, dit pigment wordt vervolgens afgestoten en als het ware uit de huid gedrukt. Bijkomend voordeel hiervan is dat het pigment dus niet in het lichaam afgebroken en afgevoerd wordt maar juist zijn weg naar buiten vindt.

Permanente make up verwijderen met vloeistof is een snelle en veilige oplossing. Na de behandeling heeft de huid ongeveer 8 weken nodig om te herstellen, soms zijn er meerdere behandelingen nodig (afhankelijk van de hoeveelheid oude pigmentatie en het gebruikte pigment). Gemiddeld genomen volstaan 2 behandelingen per zone.

De kans op littekenvorming is minimaal omdat de behandeling oppervlakkig gebeurd.

Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Ben jij jouw oude permanente make up zat door verkleuring of een verkeerde vorm? Scroll dan door!

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 200+ reviews op Google.

lipblush-pmu

FAQ Permanente Make Up verwijderen

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt veelal als niet pijnlijk ervaren.

Mijn oude PMU is rood verkleurd, kan dit ook verwijderd worden?

Ook rode pigmenten worden afgebroken met de removal vloeistof.

Hoeveel behandelingen ben ik nodig?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren; hoeveel oude pigmentatie er in de huid zit, welk pigment er gebruikt is, hoe diep het pigment geplaatst is, hoe je huid reageert en of je er nog nieuwe PMU overheen wil plaatsen (in dat geval is geheel verwijderen vaak niet nodig mits de vorm klopt).

Hoe lang duurt een behandeling PMU verwijderen?

Ik reken 60 minuten voor deze behandeling.

Hoe snel is het resultaat zichtbaar?

De genezingsperiode duurt ongeveer 8 weken, mocht er een nieuwe behandeling nodig zijn óf wil je juist nieuwe PMU dan is dit mogelijk na 8 weken. Het resultaat kan echter al veel eerder zichtbaar zijn, genezing gaat onderhuids ook verder.

Waarom removal vloeistof en geen laser?

Vanaf 2022 is het gebruik van laser apparatuur alleen voorbestemd aan artsen en huidtherapeuten, omdat ik hier achter sta maken wij gebruik van removal vloeistof. De resultaten zijn veelbelovend en richten minder schade aan dan laseren bij verkeerd gebruik. Ook wordt laseren als pijnlijker ervaren en kwetst het de huid.

Welke vormen van PMU kunnen verwijderd worden met deze vloeistof?

Ik verwijder microblading, powderbrows, eyeliner en ouderwetste PMU. Lippigmentatie of lipliner kan ook verwijderd worden!

Wanneer niet kiezen voor removal vloeistof?

Removal vloeistof is vrijwel altijd mogelijk maar worden afgeraden in onderstaande situaties omdat deze de houdbaarheid of het resultaat kunnen beïnvloeden:
Recent geplaatste PMU in de genezingsperiode
Eczeem of andere huidaandoeningen op of rondom het te behandelen gebied

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volg ik jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plan ik ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Ik reinig, desinfecteer en werk conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

Ik werk met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij mij de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen