Semi permanente make-up Hengelo

Ben jij (nog) niet toe aan permanente make-up en zoek je een oplossing met langer resultaat zonder verkleuring? Dan biedt Droomwimpers voor SPMU rondom Hengelo dé uitkomst! Aan de Keulenstraat 11A in Deventer zit de gecertificeerde allround schoonheidssalon genaamd Droomwimpers. Ik bied uitgebreide behandelingen aan, met zorgvuldig geselecteerde producten voor de geweldige wimper, wenkbrauw & huid. Je kunt dus met een gerust hart bij mij terecht voor semi permanente make-up rondom Hengelo. Boek gemakkelijk online een afspraak.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 170+ reviews op Google.

Deskundigheid

Wil jij prachtige, volle en lange wimpers? Of natuurlijke, strakke of semi- permanente wenkbrauwen? Droomwimpers is jouw schoonheidssalon rondom Hengelo. Ik ben Droomwimpers gestart, omdat ik gefascineerd ben door alles wat met beauty te maken heeft. Mijn schoonheidssalon in Deventer kun je daarom ook meer zien als een urban spa. Bij Droomwimpers bied ik uitgebreide behandelingen aan, met zorgvuldig geselecteerde producten voor een perfecte wimper, wenkbrauw of huid.

De afgelopen jaren ben ik jaarlijks cursussen blijven volgen om op de hoogte te blijven van PMU-trends en de laatste ontwikkelingen op het gebied van beauty. Hiernaast wordt er bij Droomwimpers alleen met gedesinfecteerde en/of wegwerp materialen gewerkt, conform de LCHV-richtlijnen. Mijn schoonheidssalon in Deventer is door de GGD goedgekeurd. Wel zo prettig om te weten. De producten waarmee wordt gewerkt zijn EU goedgekeurd en dierproefvrij. Om deze redenen is Droomwimpers ook voor jou de geschikte schoonheidssalon voor semi permanente make-up regio Hengelo!

Prijslijst

Maak een afspraak

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

SPMU behandelingen

De semi permanente make-up behandelingen die momenteel worden aangeboden zijn microblading en powder brows. Beide behandelingen zijn de állernieuwste trends op het gebied van semi permanente make-up voor de wenkbrauwen.

Bij microblading worden er zogenoemde hairstrokes aangebracht in de huid. Powder brows zijn een schaduwtechniek om de wenkbrauw meer ingekleurd te krijgen. Beide behandelingen zijn afzonderlijk toe te passen, maar soms worden deze ook gecombineerd. Het kan mooi zijn om de aanzet van de wenkbrauw te starten met microblaiding. Een combinatie wordt vaak toegepast.

Microblading

Bij microblading worden hele dunne lijntjes aangebracht in de huid, in de richting van de eigen wenkbrauw haartjes. Hierbij worden natuurlijke pigmenten gebruikt om een natuurlijke, volle wenkbrauw te creëren.

Powder brows

Bij powder brows wordt er een lijn gezet in de vorm van de wenkbrauw, vervolgens wordt de wenkbrauw vanaf de aanzet van licht naar donker ‘ingekleurd’ door middel van schaduwen. Beide behandelingen zijn voelbaar, maar prima te doorstaan.

Voordelen semi permanente make-up

Permanente make-up accentueert je ogen of wenkbrauwen waar jij het nodig acht. In de ochtend sta je op met een verzorgd uiterlijk en hoef je niet meer aan de slag met eyeliner of een wenkbrauwpootlood. Dat bespaart tijd en voor veel vrouwen ook een hoop geklieder. Het is een uitkomst voor iedereen die problemen heeft met het aanbrengen van make-up. Het gemak van semi permanente make-up is niet het enige pluspunt. Je kunt er allerlei kleine schoonheidsfoutjes mee corrigeren. Niet iedereen heeft immers perfecte wenkbrauwen of wimpers. Semi permanente make-up is dé manier om er altijd verzorg uit te zien!

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zien we jou in onze salon?

Maak een afspraak 06 23104191