Semi permanente make-up in Deventer

Wil jij dankzij semi permanente make-up in Deventer elke dag wakker worden met mooie volle wenkbrauwen? Daar helpt Droomwimpers je graag bij. Bij semi permanente make-up kan je denken aan bijvoorbeeld microblading, powder brows en SPMU eyeliner. Deze semi permanente make-up behandelingen zijn de allernieuwste trends op het gebied van PMU.

Ben jij er nog niet aan toe je wenkbrauwen te laten tatoeëren in Deventer maar zoek je wel iets waarbij je langer profiteert van het resultaat? Dan zijn onze behandelingen voor semi permanente make-up de oplossing. Maak via onderstaande knop een afspraak of neem bij vragen contact met ons op.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 170+ reviews op Google.

Semi permanente make-up in Deventer bij Droomwimpers

 

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

Verschil tussen powder brows en microblading

Ben jij aan het oriënteren op het gebied van semi permanente make-up voor je wenkbrauwen? Dan kom je de termen ‘powder brows’ en ‘microblading’ vast vaak tegen. Microblading houdt in dat er hairstrokes worden aangebracht in de huid. Powder brows (ook wel ombre brows genoemd) is een schaduwtechniek die de wenkbrauw inkleurt. Beide technieken zijn afzonderlijk toe te passen, maar ze worden ook gecombineerd. Bij een combinatie starten we met microblading voor de aanzet van de wenkbrauw, vervolgens wordt de powder brows behandeling toegepast.

Microblading

Tijdens microblading in Deventer worden er hele dunne lijntjes aangebracht in de huid, in de richting van de eigen wenkbrauwhaartjes. Hierbij worden natuurlijke pigmenten gebruikt die natuurlijke en volle wenkbrauwen creëren. We passen de techniek handmatig toe met flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje. Daar komt de naam ‘microblade’, minimesje, vandaan. De mesjes snijden niet in de huid. We maken hele kleine ‘krasjes’ in de opperhuid waar het pigment in komt. Microblading is niet pijnlijker dan de behandeling voor powder brows of andersom. Beide behandelingen zijn voelbaar, maar goed te doorstaan.

Prijslijst

Powder brows

Tijdens een behandeling powder brows in Deventer zetten we een lijn in de vorm van de wenkbrauw. Vervolgens wordt de wenkbrauw vanaf de aanzet van licht naar donker ‘ingekleurd’ door middel van schaduwen. Powder brows worden, in tegenstelling tot microblading, machinaal aangebracht.

De kleur en vorm worden afgestemd op:

◼️ Huidskleur
◼️ Eigen wenkbrauw
◼️ Haar- en wenkbrauwkleur
◼️ Vorm gezicht
◼️ Wens van de klant

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Iedere huid reageert anders, daardoor is er voor elke huid een ander aantal behandelingen nodig. Wanneer er geen permanente make-up aanwezig is, zijn twee behandelingen in de meeste gevallen voldoende. Als je al eens een behandeling permanente make-up in een andere salon hebt gehad, kan je vrijblijvend langskomen. Dan stellen we samen een plan op voor een passende behandeling semi permanente make-up. In de meeste gevallen is één nabehandeling al genoeg. De kleurpigmenten die wij gebruiken zijn dermatologisch getest en vrij van iron oxide en conserveermiddelen. In onze salon hebben we meerdere kleurpigmenten, zodat er altijd een kleur is die bij jou past. Daarbij is mengen ook mogelijk.

Semi permanente eyeliner

Bij Droomwimpers kan je ook terecht voor semi permanente eyeliner voor zowel het bovenste als onderste ooglid. Ook hierbij passen we de kleur, vorm en dikte aan jouw wensen aan. Na de behandeling hoef je een lange periode niet meer elke ochtend te struggelen met een oogpotlood. Je wordt elke dag wakker met een mooie strakke eyeliner. Op het gebied van voor- en nazorg geldt hetzelfde als bij semi permanente make-up voor je wenkbrauwen.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Afspraak maken voor semi permanente make-up

Wil jij graag elke dag wakker worden met mooie volle wenkbrauwen, maar wil je geen permanente behandeling (zoals tatoeëren)? Maak dan via onderstaande knop een afspraak bij Droomwimpers voor semi permanente make-up voor je wenkbrauwen. We staan garant voor hygiëne en werken volgens de richtlijnen van de LCHV en de GGD. Heb je nog vragen? Bel gerust naar onderstaand nummer, we helpen je graag.

Maak een afspraak 06 23104191