Permanente make-up Almelo

Ben jij klaar met elke dag bij tekenen en zoek je een oplossing die je langer resultaat biedt? Bij Droomwimpers kun jij terecht voor semi permanente make-up in regio Almelo. Aan de Keulenstraat 11A in Deventer zit de gecertificeerde allround schoonheidssalon genaamd Droomwimpers. Ik bied uitgebreide behandelingen aan, met zorgvuldig geselecteerde producten voor de geweldige wimper, wenkbrauw & huid. Boek jouw afspraak voor semi permanente make-up rondom Almelo gemakkelijk online bij Droomwimpers.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 170+ reviews op Google.

Over Droomwimpers

Wil jij prachtige, volle en lange wimpers? Of natuurlijke, strakke of semi- permanente wenkbrauwen? Droomwimpers is jouw schoonheidssalon rondom Almelo. Ik ben Droomwimpers gestart, omdat ik gefascineerd ben door alles wat met beauty te maken heeft. Mijn schoonheidssalon in Deventer kun je daarom ook meer zien als een urban spa. Bij Droomwimpers bied ik uitgebreide behandelingen aan, met zorgvuldig geselecteerde producten voor een perfecte wimper, wenkbrauw of huid. Bij Droomwimpers kun jij terecht voor veel diverse behandelingen semi permanente make-up. Denk hierbij bijvoorbeeld aan microblading en powder brows.

Voordelen Permanente make-up

Permanente make-up accentueert je ogen of wenkbrauwen waar jij het nodig acht. In de ochtend sta je op met een verzorgd uiterlijk en hoef je niet meer aan de slag met eyeliner of een wenkbrauwpotlood. Dat bespaart tijd en voor veel vrouwen ook een hoop geklieder. Het is een uitkomst voor iedereen die problemen heeft met het aanbrengen van make-up. Het gemak van semi permanente make-up is niet het enige pluspunt. Je kunt er allerlei kleine schoonheidsfoutjes mee corrigeren. Niet iedereen heeft perfecte wenkbrauwen of wimpers. Semi permanente make-up is dé manier om er altijd verzorg uit te zien!

Prijslijst

Maak een afspraak

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

De behandelingen

Ben jij benieuwd naar de semi permanente make-up behandelingen microblading of powder brows? Dit zijn de állernieuwste trends op het gebied van semi permanente make-up voor de wenkbrauwen. Ben jij (nog) niet toe aan permanente make-up en zoek je een oplossing met langer resultaat zonder verkleuring? Dan biedt Droomwimpers voor SPMU rondom Almelo dé uitkomst!

Waar bij microblading zogenoemde hairstrokes aangebracht worden in de huid, zijn powder brows een schaduwtechniek om de wenkbrauw meer ingekleurd te krijgen. Beiden zijn afzonderlijk toe te passen maar soms kan het mooi zijn om de aanzet van de wenkbrauw te starten met microblading. Deze combinatie wordt vaak toegepast.

Bij microblading worden hele dunne lijntjes aangebracht in de huid, in de richting van de eigen wenkbrauw haartjes. Hierbij worden natuurlijke pigmenten gebruikt om een natuurlijke, volle wenkbrauw te creëren.

Bij powder brows wordt er een lijn gezet in de vorm van de wenkbrauw, vervolgens wordt de wenkbrauw vanaf de aanzet van licht naar donker ‘ingekleurd’ door middel van schaduwen. Beide behandelingen zijn voelbaar, maar prima te doorstaan.

De ideale oplossing voor iedereen die:

Moeite of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
Geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
Allergisch is voor make-up
Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
Er altijd perfect verzorgt uit wil zien.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zien we jou in onze salon?

Maak een afspraak 06 23104191