Héy, mijn naam is Suus. Ik ben de eigenaresse van Droomwimpers™.

Wat ooit in mijn slaapkamer begon is inmiddels uitgegroeid tot een leuke vernieuwende salon met verschillende specialisaties. Droomwimpers bevindt zich op een centraal gelegen plek in Deventer en bestaat sinds 2015. Ik heb een grote passie voor alles wat met wimpers, wenkbrauwen en permanente make up te maken heeft. Jaarlijks volg ik meerdere erkende trainingen door heel het land om zo up-to-date te blijven van de laatste technieken, in mijn visie ben je namelijk nooit uitgeleerd. Deze kennis deel ik graag met jou, daarom bied ik zelf ook trainingen aan.

Naast de salon ben ik de officiële Fabelash Academy van Deventer, ik werk voornamelijk met hun producten omdat ik deze van hoogstaande kwaliteit vind en ze veelal végan zijn. Deze producten kun je terugvinden in de salon óf in mijn webshop.

Zoek jij eerlijk, deskundig en vertrouwd advies of een passende behandeling? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Via mijn website kun je eenvoudig online een afspraak inboeken of informatie inlezen.

In mijn salon staan aandacht, tijd en kwaliteit voorop. Ik vind dat iedereen het verdiend om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn, daar haal ik mijn voldoening uit!

Klaar om indruk te maken.

Droomwimpers

Zie ik jou snel bij mij in de salon?

Liefs Suus.
Afspraak maken.