One by One
wimperextensions.

Mooie, lange en zwarte wimpers krijg je met One by One wimperextensions.
One by One wimper extensions

Op iedere eigen wimper plaats ik één wimperextension, in mijn salon krijg jij de perfecte look die bij jou past omdat ik luister naar jou wens en kijk naar jou wimpers. Wanneer je voor One by One wimpers gaat behoud je een natuurlijke uitstraling.

Om te zorgen dat de wimperextensions bij je passen vind ik het belangrijk om samen te kijken naar je wensen. Zo heb je de mogelijkheid om voor een naturel look te gaan maar kun je met wimperextensions ook uitpakken voor een wat opvallender effect.

Verschil in lengte, dikte, krul en zelfs kleur maken dat er veel mogelijk is. Daarnaast zijn er meerdere manieren om in lengte op en af te bouwen waardoor de oogopslag ook veranderd. Denk bijvoorbeeld aan een ‘angel eye’ of een ‘bambi look’ of zelfs een ‘Kim Kardashian’ look.

Gemiddeld blijven de One by One wimpers 3 tot 4 weken “mooi” zitten, dat wil zeggen dat je deze tijd niet langs hoeft te komen voor een refill.

Bij het plaatsen van nieuwe set One by One wimpers moet je ongeveer rekening houden met 1 uur, dit is mede afhankelijk van je eigen wimpers.

Naderhand ontvang je nazorginstructies en een wimperborsteltje, de bedoeling is dat je je hier zoveel mogelijk aan houdt om te zorgen dat zowel je eigen wimpers als de wimperextensions mooi blijven!

Draag je momenteel wimperextensions afkomstig van een andere salon? Ik kan ter plekke pas beoordelen in hoeverre de wimperextensions door mij opgevuld kunnen worden daar ik garant willen staan voor een mooie set. Geef dit aan tijdens het maken van de afspraak.

Deze behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en kost €80. Een refill behandeling start vanaf €45.

Zijn wimperextensions schadelijk voor je eigen wimpers?

Nee, dit is niet schadelijk mits de techniek; de materialen en de nazorg goed uitgevoerd worden! Wanneer je niet borstelt blijven oude wimperextensions er in hangen en wanneer je plukt trek je de eigen wimper met de wimperextension mee. Goede nazorg is minstens zo belangrijk.

Ik heb onlangs een lashlift ondergaan, kan ik nu wimperextensions dragen?

Om wimperextensions goed te plaatsen is er voldoende draagvlak op de eigen wimpers nodig. Wanneer je recent een lashlift hebt ondergaan is het draagvlak vaak te weinig door de krul van de lashlift. Ik raad aan om pas wimperextensions te zetten als de lashlift voor meer dan 80% is uitgegroeid, vaak is dit na 5 tot 6 weken het geval. Wil je toch eerder wimperextensions plaatsen dan bestaat de kans dat deze sneller loslaten door het te korte draagvlak.

Hoe weet ik wat het beste bij mij past?

Ik kijk graag naar jou wensen en naar je eigen wimpers. Heb je dunne, korte wimpers dan kies ik liever voor niet al te lange lichte wimperextensions. Zo voorkom je dat de draagkracht te zwaar wordt. Hou je van naturel dan kies ik voor een natuurlijke op -en afbouw. Ik werk met mink wimperextensions, deze glanzen minder heftig dan silk wimperextenions en ogen natuurlijker. Ik heb diverse lengtes, diktes en krullen.

Hoelang duurt een behandeling wimperextensions One by One?

Voor het plaatsen van een nieuwe set one by one wimperextensions reken ik 1,5 uur. Zo heb ik voldoende tijd om je wensen te bespreken en de wimperextensions te plaatsen.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar bij One by One wimpers?

Gemiddeld komen klanten eens per 3 tot 4 weken bij mij voor een refill. Kijk eens bij wimperextensions refill voor meer informatie daar over!

Waarom wimperextensions One by One?

Wanneer je geen mascara meer wil dragen maar geen opvallende wimperextensions wil zijn One by One wimpers een goede uitkomst!

Wanneer niet kiezen voor One by One?

Wimperextensions zijn vrijwel altijd mogelijk maar worden afgeraden in onderstaande situaties omdat deze de houdbaarheid of het resultaat kunnen beïnvloeden:

  • Zwangerschap, borstvoeding of andere hormonale situaties (hormonen slikken b.v.)
  • Chemokuren
  • Allergie voor bestandsdelen in de wimperlijm óf de patches
  • Extreem tranen
  • Ontstoken ogen
  • Eczeem of andere huidaandoeningen of rondom de ogen

In bovenstaande situaties kan een lashlift een goede oplossing bieden!

Afspraak plannen.