Lipblush.

Bij lipblush, ook wel full lips PMU genoemd,
worden er met een schaduw techniek lagen van kleur aangebracht op de lippen.
Deze techniek is relatief nieuw en heel populair!
Lipblush

Een duidelijk gevormde lip met een zachte overloop van kleuren, dat is wat lipblush creëert. Bij lipblush, ook wel full lips PMU genoemd, worden er met een schaduw techniek lagen van kleur aangebracht op de lippen. Deze techniek is relatief nieuw en heel populair!

Bij een lipblush behandeling pigmenteer ik de lippen met een dunne naald module en een kleur naar keuze! Ik heb keus uit maar liefst 9 kleuren die ook nog te mengen zijn. Belangrijk hierbij is dat ik wel de kleurenleer in acht neem. De kleuren waar ik mee werk hebben allemaal een lippotlood en lipgloss zodat je vooraf goed kunt kijken wat bij jou past.

Het grote voordeel van een lippigmentatie behandeling is dat asymmetrie in de lippen sterk verminderd kan worden. Hierdoor heb je ieder moment van de dag perfecte lippen zonder enige moeite! Veel mensen hebben een onduidelijke liprand door bijvoorbeeld het gebruik van fillers of veroudering, deze kan ik hiermee ook weer mooi strak en zichtbaar maken. Hierdoor lijken de lippen optisch voller. Ook eventuele littekentjes kunnen zichtbaar minder worden na een lip blush behandeling.

Lippen zijn eigenlijk transparant van nature, de bloedsomloop bepaalt de kleur in de lippen. De lippen zijn bedekt met een ontzettend dunne huid, wat het lippenrood heet. Heb je een sterke bloedsomloop, dan zie je meer kleur in je lippen.

Wanneer je veel pigment in je lippen hebt (komt veel voor bij negroïde dames), soms ook bij 1 van de lippen, kun je met lip blush ervoor zorgen dat beide lippen een mooie kleur krijgen. Belangrijk hierbij is dat ik eerst de kleur naturaliseer.

Ideaal, geen lippenstift meer op je tanden en de hele dag een mooie kleur!

Deze behandeling duurt ongeveer 2 uur en kost €249 inclusief één nabehandeling. Voor touch-up prijzen bekijk de prijslijst.

Wat is lipblush precies?

Lipblush, ofwel full lips PMU, is een permanente make up techniek waarbij met een machine lagen van pigment worden aangebracht op de lippen. Deze lagen zorgen voor kleur en een duidelijke vorm in de lippen.

Ik heb lipfillers, maakt dit uit?

Ik raad af om lipblush binnen 2 weken voor óf na je lipfiller afspraak te plaatsen. Zo voorkom je dat er nog zwelling van de behandeling aanwezig is. Lipfillers kunnen geen kwaad i.c.m. lipblush, sterker nog; je krijgt een mooie zachte kleur met strakke vorm. Lipfillers kunnen de vorm namelijk doen uitrekken waardoor de liprand niet goed zichtbaar is, lipblush zorgt er voor dat je lippen een mooie vorm aannemen!

Hoe weet ik wat het beste bij mij past?

Aan de hand van mapping (uittekenen lippen passend bij jouw gezicht) en persoonlijke wensen kunnen we samen tot een mooi behandelplan komen. Foto’s van ander werk zijn welkom zodat ik kan aangeven of dit haalbaar is en passend bij jou gezicht. Ik probeer hier altijd eerlijk in te zijn voor een zo reëel mogelijk resultaat.

Ik wil graag een heel andere vorm dan mijn eigen lippen, kan dit?

Nee, ik werk niet boven de lip. Ik kan kleine oneffenheden meenemen en pigmenteren, maar een grotere of compleet andere vorm dan de eigen lip pigmenteer ik niet omdat het resultaat dan niet mooi is.

Hoelang duurt een behandeling lipblush?

De eerste behandeling duurt ongeveer 3 uur. Tijdens deze behandeling wordt uitgebreid gekeken naar je wensen én je lippen. Ook wordt er voorgetekend zodat je zeker weet dat we op één lijn zitten! Dit voortekenen gebeurd door middel van mapping, hierdoor creëer je de meest perfect passende lippen voor jou gezicht! Uiteindelijk wordt het pigment aangebracht in de huid. Na 4 tot 6 weken, niet eerder in verband met herstel van de huid, vindt de nabehandeling plaats. Tijdens deze behandeling wordt uitgebreid gekeken naar het genezingsproces en uiteindelijke resultaat. Eventuele vragen of opmerkingen worden dan beantwoord. Tijdens deze behandeling worden de gehele lippen nagelopen en bijgewerkt. Deze behandeling duurt ongeveer 1.5 uur. Mocht er onverhoopt een 3e behandeling nodig zijn dan rekenen wij €75, dat is dus de 2e nabehandeling binnen 4 tot 6 weken ná de eerste nabehandeling.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar bij lipblush?

Gemiddeld tot wel 3 jaar, daarna zul je een touch up behandeling moeten boeken om je lippen weer mooi strak en donkerder van kleur te krijgen.

Waarom kiezen voor lipblush?

Als je graag lippenstift, lipgloss een lip potlood of iets anders draagt maar het zat bent om dit meerdere keren per dag aan te brengen! Lipblush zorgt dat jij de hele dag die mooie kleur op je lippen hebt zonder lippenstift restjes op je tanden. Je mag desgewenst nog wel lip make up dragen ná de genezing maar ervaring leert dat dit vaak niet nodig is.

Ik heb vaak last van een koortslip, kan deze behandeling dan wel?

De kans op een koortslip bestaat helaas bij iedere behandeling, toch maakt het gebruik van lycine tabletjes deze kans aanzienlijk kleiner. Lycine tabletjes geven de weerstand een boost en zijn verkrijgbaar bij de drogist. Ik adviseer om hier 1 week van tevoren mee te starten en 1 week door te gaan na de behandeling. Mocht er wel een koortslip ontstaan volstaat koortslipzalf meestal.

Lipblushen maar.