Henna Brows.

Ideaal, strakke wenkbrauwen en geen wenkbrauw make up meer nodig.
Hennabrows

Henna brows zijn helemaal in! Dit kleurenpigment heet tegenwoordig ook wel hybride verf en is verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren die ook nog eens gemengd kunnen worden. De hybride henna blijft nog beter zitten dan de gewone henna, namelijk tot wel 3 weken op de huid en tot 5 weken op de wenkbrauwhaartjes zitten! Eindelijk mooie, natuurlijke en/of volle maar bovenal strakke wenkbrauwen waarbij de vorm zelfs groter gemaakt of lege plekken opgevuld kunnen worden. Dit is natuurlijk niet noodzakelijk, je kunt ook voor naturel gaan.

Weet jij niet welke kleur het beste bij jou past? Ik adviseer je hier vrijblijvend in, niks zo erg als wenkbrauwen waarvan de vorm niet klopt of de kleur te donker is! Dit bepaal ik aan de hand van jou wensen, haarkleur; huidkleur en eventueel gebruik van make up.

Bij deze behandeling zijn het waxen en epileren van de wenkbrauwen inbegrepen, zo creëer je een strakke wenkbrauw. Naderhand werk ik de wenkbrauw met wenkbrauw make-up, zo kun je direct door naar je werk of andere afspraak!

Eerst wordt de huid goed gereinigd en gescrubd met een speciale lotion, hierdoor is de huid vetvrij. Henna hecht namelijk het beste wanneer de huid vetvrij is. Henna pakt de huid én haartjes om eenzelfde kleur aan te nemen.

Afhankelijk van het huidtype heeft deze hybride henna maximaal 20 minuten nodig om in te trekken, gedurende deze tijd trekt de henna in de huid en hecht het zich aan de haartjes. De henna wordt nadien met water verwijderd.

Om optimaal plezier te houden van je nieuwe henna brows dien je water zoveel als mogelijk te vermijden, olie producten kunnen minder kwaad. Ga je op vakantie naar een zonnige bestemming? Kies dan voor iets donkerder om er langer plezier van te hebben!

Heb je een vorm van permanente make up onder de wenkbrauw zitten maar wil je, je eigen haartjes ook gekleurd hebben? Hybride henna is dan ideaal! Ben je juist benieuwd hoe powderbrows jou staan? Een henna behandeling kan een goede reflectie hier van zijn om vooraf eens te proberen!

Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost €45.

Krijg ik donkere wenkbrauwen door henna?

Nee, ik heb meerdere kleuren en kies in samenspraak met jou welke kleur het beste bij je past. Mijn doel is om je met passende wenkbrauwen de deur uit te laten gaan. Ik adviseer je graag op basis van de kleurenleer. We hebben lichte, midden en donkere natuurkleuren. Henna oogt in tegenstelling tot verf vaak wel donkerder omdat de huid ook mee gekleurd wordt.

Ik heb PMU op mijn wenkbrauwen, kan ik dan wel voor henna brows kiezen?

Wanneer je PMU volledig genezen is, is het geen probleem om je wenkbrauwen te laten waxen; epileren en verven. Ik adviseer zelfs verf in plaats van henna omdat verf vooral voor de eigen haartjes bedoeld is en een aanvulling kan zijn op de PMU. Henna kleurt de huid en kan de kleur van de PMU tijdelijk veranderen.

Hoe weet ik wat het beste bij mij past?

Door middel van browmapping teken ik de meest passende wenkbrauwen uit behorend bij jou gezicht en wensen. Ik ben altijd in eerlijk in wat haalbaar is. Ik kijk ook naar eigen haartjes en huidskleur om zo te kunnen adviseren.

Hoelang duurt een behandeling henna brows?

Ik reken 45 minuten voor deze behandeling.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar bij russian volume wimperextensions?

Gemiddeld komen klanten eens per 3 tot 4 weken voor een refill.
Kijk eens bij wimperextensions refill voor meer informatie daar over!

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar van henna brows?

De haartjes blijven tot wel 6 weken weg, ik adviseer dan ook eens per 6 weken terug te komen voor deze behandeling. De henna blijft tot wel 3 weken op de wenkbrauw haartjes en tot 5 weken op de huid.

Waarom henna brows?

Omdat natuurlijke, strakke en volle wenkbrauwen meer uitstraling geven dan een wenkbrauw potlood! Na deze behandeling ben je tot wel 6 weken klaar met werk aan je wenkbrauwen. Daarnaast is henna 100% natuurlijk in tegenstelling tot verf. Tot slot kleurt henna de huid ook mee waar verf na 1 week van de huid af is.

Wanneer niet kiezen voor henna brows?

Henna brows zijn vrijwel altijd mogelijk maar worden afgeraden in onderstaande situaties omdat deze de houdbaarheid of het resultaat kunnen beïnvloeden:

  • PMU
  • Eczeem of andere huidaandoeningen op of rondom de wenkbrauwen
  • Allergie voor bestandsdelen in de henna
Afspraak plannen.