Eyeliner.

Een strakke eyeliner, zonder oogpotlood.
Een wing, een subtiel lijntje.
Het kan allemaal!
eyeliner pmu

Een strakke eyeliner, zonder oogpotlood. Een wing, een subtiel lijntje. Het kan allemaal! De permanente make up eyeliner, tegenwoordig ook wel infralash of deepliner genoemd, is in de basis subtiel en wordt in de wimperrand tussen de wimpers geplaatst. Deze eyeliner geeft je oog uitstraling en blijft tot wel 5 jaar mooi. Desgewenst kan de eyeliner in dikte of lengte aangepast worden.

Het is een feit dat permanente make up tijdbesparend is, zeker met een eyeliner is dit ideaal. Een veelvoorkomend probleem is een eyeliner die uitloopt, niet waterproof is of ongelijk in vorm. Met een permanente make up eyeliner zijn deze problemen verleden tijd!

Pijnlijk is deze behandeling niet, met goede verdoving en een dunne naaldmodule wordt de eyeliner subtiel aangebracht. Ik werk met een erkend zwart pigment wat makkelijk in de huid opgenomen wordt waardoor hard duwen of vaak pigmenteren tot het verleden behoren. Daarnaast is de huid rondom de ogen dun, wat het vereenvoudigd om een strakke; dunne eyeliner aan te brengen.

Ik breng de eyeliner in de wimperrand aan, daarom wordt het ook wel een infralash of deepliner genoemd. Dit voorkomt een lege rand tussen de eyeliner en de wimpers en maakt een eyeliner nog natuurlijker! Desgewenst kan de eyeliner in overleg in dikte of lengte aangepast worden.

Ideaal, wakker worden met sprekende ogen en nooit meer struggelen met een oogpotlood!

Deze behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en kost €199 inclusief één nabehandeling. Wil je een boven -en onder eyeliner? Dan betaal je €299 inclusief één nabehandeling. Voor touch-up prijzen bekijk de prijslijst.

Wat is het verschil tussen Eyeliner, Deepliner en Infralash?

De eyeliner is zoals we die van vroeger kennen, een lijntje bovenop de wimperrand. Dit lijntje kan van dun naar wat dikker aangezet worden of zelfs met een wing aan het uiteinde. Tegenwoordig wordt de eyeliner tussen de wimpers in de wimperrand gezet, vandaar de naam infralash (tussen de wimpers) of deepliner (diepliggende lijn). Deze nieuwe techniek maakt de eyeliner een stuk subtieler van aard!

Ik heb al oude PMU eyeliner, maakt dit uit?

Een eerder gezette eyeliner kan ik hooguit wat langer, breder of dieper maken of in kleur opfrissen.

Hoe weet ik wat het beste bij mij past?

Draag je dagelijks een eyeliner of is dit een nieuwe behandeling voor je? Ik adviseer om tijdens de eerste behandeling een basic eyeliner te zetten en met de nabehandeling eventueel wat dikte of lengte toe te voegen zodat je kunt wennen en beoordelen wat bij jou het beste past.

Mag ik naderhand nog wel mascara dragen of een wing tekenen?

Jazeker! Na de genezing is dit geen probleem. Ik zie vaak dat mensen voor een basic eyeliner kiezen en met een feestje zelf de wing er aan tekenen.

Wat is migratie?

Migratie is het onderhuids verplaatsen van inkt. Dit zie ik vrijwel nooit maar als het voorkomt is het bij een eyeliner (geen andere vormen van PMU). De huid rondom de ogen is erg dun en kwetsbaar, wanneer er door óf na het pigmenteren onderhuids een vaatje knapt kan het gebeuren dat de inkt zich via dat vaatje verplaatst naar elders rondom het oog. Dit resulteert in een klein zwart stipje. Migratie is een reactie van de huid waar ik helaas geen invloed op heb bij het juist toepassen van de techniek. Uiteindelijk wordt de inkt afgebroken door de huid en zal het stipje verdwijnen.

Hoe lang duurt een behandeling eyeliner?

De eerste behandeling duurt ongeveer 1.5 uur. Tijdens deze behandeling wordt uitgebreid gekeken naar je wensen én je ogen. Ook wordt er voorgetekend zodat je zeker weet dat we op één lijn zitten! Dit voortekenen gebeurd door middel van mapping, hierdoor creëer je de meest perfect passende eyeliner voor jou gezicht! Uiteindelijk wordt het pigment aangebracht in de huid. Na 6 tot 10 weken, niet eerder in verband met herstel van de huid, vindt de nabehandeling plaats. Tijdens deze behandeling wordt uitgebreid gekeken naar het genezingsproces en uiteindelijke resultaat. Eventuele vragen of opmerkingen worden dan beantwoord. Tijdens deze behandeling wordt de gehele eyeliner nagelopen en bijgewerkt. Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur. Mocht er onverhoopt een 3e behandeling nodig zijn dan reken ik €75, dat is dus de 2e nabehandeling binnen 6 tot 10 weken ná de eerste nabehandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar bij een eyeliner?

Gemiddeld genomen tot wel 5 jaar, daarna zul je een touch up behandeling moeten boeken om je eyeliner weer strak en donkerder te krijgen!

Lipblushen maar.