Brow Lamination.

Fluffy en volle wenkbrauwen.
Browlamination

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller en ‘fluffy’. Het resultaat is natuurlijk en blijft ca. 6 – 8 weken zichtbaar, dit is namelijk de groeicyclus van jouw haartjes.

Het shapen, waxen, epileren en verven is inbegrepen. Henna gaat niet goed samen met de lotion formules en wordt daarom afgeraden.

Wil je geen natuurlijk maar een juist opvallender resultaat? Ook dat is mogelijk, wel is dit mede afhankelijk van jou eigen wenkbrauwen. Hoe voller de wenkbrauwen hoe voller het resultaat.

Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost €70.

Krijg ik donkere wenkbrauwen door browlamination?

Nee, ik heb meerdere kleuren en kies in samenspraak met jou welke kleur het beste bij je past. Mijn doel is om je met passende wenkbrauwen de deur uit te laten gaan. Ik adviseer je graag op basis van de kleurenleer. Ik heb lichte, midden en donkere natuurkleuren.

Ik heb PMU op mijn wenkbrauwen, kan ik dan wel browlamination boeken?

Wanneer je PMU volledig genezen is, is het geen probleem om je wenkbrauwen te laten shapen en browlamination toe te passen.

Hoe weet ik wat het beste bij mij past?

Door middel van browmapping teken ik de meest passende wenkbrauwen uit behorend bij jou gezicht en wensen. Ik ben altijd in eerlijk in wat haalbaar is. Ik kijk ook naar eigen haartjes en huidskleur om zo te kunnen adviseren.

Hoelang duurt een behandeling browlamination?

Ik reken 60 minuten voor deze behandeling.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar van browlamination?

De haartjes blijven tot wel 6 weken weg, ik adviseer dan ook eens per 6 weken terug te komen voor deze behandeling. De verf blijft tot wel 3 weken op de wenkbrauw haartjes en tot 1 week op de huid. De lotion formule blijft cq. 6 tot 8 weken in de haartjes aanwezig, de duur van de groeicyclus.

Waarom browlamination?

Omdat natuurlijke, strakke en volle wenkbrauwen meer uitstraling geven dan een wenkbrauw potlood! Na deze behandeling ben je tot wel 6 weken klaar met werk aan je wenkbrauwen.

Wanneer niet kiezen voor browlamination?

Browlamination is vrijwel altijd mogelijk maar wordt afgeraden in onderstaande situaties omdat deze de houdbaarheid of het resultaat kunnen beïnvloeden:

  • Recent geplaatste PMU in de genezingsperiode
  • Allergie voor bestandsdelen in de wenkbrauwverf
  • Eczeem of andere huidaandoeningen op of rondom de wenkbrauwen
Afspraak plannen.