Browmapping Cursus.

Hey Browbabe!

Word een professionele wenkbrauwstylist met deze browmapping cursus!
Voor deze cursus is ervaring géén vereiste.
Ik leer je namelijk alle skills van deze behandeling zodat jij het in je salon kunt toepassen.
In deze cursus leer je alles dat je moet weten om een goede browmapping uit te voeren en een wenkbrauwstylist te worden!
Vergeet niet; browmapping is de basis voor ALLE wenkbrauw behandelingen

Waarom deze Browmapping Cursus?

Ik heb zelf meerdere cursussen van verschillende, hoogstaande merken en trainers gevolgd door de jaren heen. Dat, gecombineerd met jarenlange ervaring, maakt dat ik jou het beste van het beste kan aanbieden als het gaat om informatie en perfectie. Ik leg jou van a tot z uit hoe je een goede browmapping toepast! Ik geef je advies over prijsvoering en sta ook na de cursus voor je klaar. Je kunt deze cursus eenvoudig online plannen op mijn website via de afspraken pagina.

Theorie

Je krijgt van mij professionele begeleiding, uitleg en een theorieboek, tijdens de uitleg komen verschillende onderwerpen aan bod;

  • Wat is browmapping
  • Duidelijk stappenplan
  • Gebruik producten 
  • Meest gestelde vragen
  • Marketing

Included

Wil jij alle tips, tricks en tools leren om een goede wenkbrauwstylist te worden? In deze cursus browmapping krijg jij die informatie om een perfecte wenkbrauw te creëren. Inbegrepen is het startpakket van hoge kwaliteit, goed voor zeker 15 behandelingen. Handig, want zo kun je direct starten! Remember; practice makes perfect!

Naast persoonlijke begeleiding en uitleg, gebaseerd op het beste van meerdere cursussen, ontvang je een theorieboek -én uiteraard certificaat nadat je jou model succesvol hebt behandeld. Geen zorgen; ik zorg dat jij slaagt! Heb je na deze cursus toch nog vragen? Per email kun je alle vragen stellen, ik help jou ook ná je cursus!

Inhoud startpakket Browmapping cursus

  • Wenkbrauw borsteltjes
  • Pre inked mapping string 2x
  • Concealer
  • Small angled brush

Certificaat

Natuurlijk onmisbaar in de salon! Een certificaat met daar op jou behaalde cursus. Deze ontvang jij direct na afloop. Met dit certificaat kun jij jou bestaande behandelingen uitbreiden, in dienst treden als wenkbrauwstylist óf zelf een salon starten. Kijk ook eens bij de andere cursussen om je klanten nog meer te kunnen bieden en je skills te verbeteren!

NB: Bij al mijn trainingen krijg je onbeperkt online coaching. App je foto’s of mail met je vragen en ik zorg ervoor dat jij zelfverzekerd, professioneel en prachtige wenkbrauwen maakt!

Kortom, wil jij de browmapping behandeling leren en daarvoor een cursus volgen? Dan is dit jouw kans. Via mijn browmapping cursus word jij een master stylist!

Prijs €199 ex btw incl. startpakket én certificaat
Wil jij je skills uitbreiden met waxen?
Dan betaal je €75 extra voor een wax kit waarmee je zeker 50 behandelingen kunt uitvoeren!
Tijdsduur cq 2 uur, je dient zelf 1 model mee te nemen die voldoet aan de eisen