Russian Volume
wimperextensions.

Russian volume wimpers zijn flexibel, comfortabel, zijdezacht en waterproof.
Russian Volume wimpers

Mooie, volle en zwarte wimpers krijg je met Russian volume wimperextensions. Op iedere eigen wimper plaats ik 2 t/m 6 wimperextensions, bij Droomwimpers krijg jij de perfecte look die bij jou past omdat ik luister naar jou wens en kijken naar jou wimpers. Wanneer je voor Russian volume wimpers kiest krijg je een intense uitstraling.

De Russian volume wimpers zijn flexibel, comfortabel, zijdezacht en waterproof. De zogenaamde waaier techniek die wordt gebruikt is veilig, pijnloos en bijna ontspannend te noemen. Sommige klanten vallen er zelfs van in slaap! Na de behandeling ben jij gegarandeerd van een spectaculaire oogopslag.

Het verschil tussen One by One wimpers en Russian volume wimperextensions zit hem in verschil van dikte en techniek van plaatsen. Bij Russian volume wordt gebruikt gemaakt van dunnere, zachtere wimpers en een zogenoemde waaiertechniek. Hierdoor oogt het geheel zwarter en voller.

Wanneer een eigen wimper wat zwakker is kan gebruik gemaakt worden van een 2D techniek, wanneer er enkele eigen wimpers ontbreken kan er door middel van een Russian volume techniek een zogenoemde brug gebouwd worden met wimperextensions waardoor toch een volle oogopslag gecreëerd wordt zonder gaatjes!

Draag je momenteel wimperextensions afkomstig van een andere salon? Ik kan ter plekke pas beoordelen in hoeverre de wimperextensions door mij opgevuld kunnen worden daar ik garant wil staan voor een mooie set. Geef dit aan tijdens het maken van de afspraak.

Ideaal, geen uitgelopen mascara en opstaan met perfecte wimpers!

Deze behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en kost €90. Een refill behandeling start vanaf €50.

Zijn wimperextensions schadelijk voor je eigen wimpers?

Nee, dit is niet schadelijk mits de techniek; de materialen en de nazorg goed uitgevoerd worden! Wanneer je niet borstelt blijven oude wimperextensions er in hangen en wanneer je plukt trek je de eigen wimper met de wimperextension mee. Goede nazorg is minstens zo belangrijk.

Ik heb onlangs een lashlift ondergaan, kan ik nu wimperextensions dragen?

Om wimperextensions goed te plaatsen is er voldoende draagvlak op de eigen wimpers nodig. Wanneer je recent een lashlift hebt ondergaan is het draagvlak vaak te weinig door de krul van de lashlift. Ik raad aan om pas wimperextensions te zetten als de lashlift voor meer dan 80% is uitgegroeid, vaak is dit na 5 tot 6 weken het geval. Wil je toch eerder wimperextensions plaatsen dan bestaat de kans dat deze sneller loslaten door het te korte draagvlak.

Hoe weet ik wat het beste bij mij past?

Ik kijk graag naar jou wensen en naar je eigen wimpers. Heb je dunne, korte wimpers dan kies ik liever voor niet al te lange lichte wimperextensions. Zo voorkom je dat de draagkracht te zwaar wordt. Hou je van naturel dan kies ik voor een natuurlijke op -en afbouw. Ik werk met mink wimperextensions, deze glanzen minder heftig dan silk wimperextenions en ogen natuurlijker. Ik heb diverse lengtes, diktes en krullen.

Hoelang duurt een behandeling wimperextensions Russian Volume?

Voor het plaatsen van een nieuwe set russian volume wimperextensions reken ik 1,5 uur. Zo heb ik voldoende tijd om je wensen te bespreken en de wimperextensions te plaatsen.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar bij russian volume wimperextensions?

Gemiddeld komen klanten eens per 3 tot 4 weken voor een refill.
Kijk eens bij wimperextensions refill voor meer informatie daar over!

Waarom Russian Volume wimpers?

Wanneer je geen mascara meer wil dragen en toe bent aan een meer intense look dan zijn Russian Volume wimperextensions een goede uitkomst!

Wanneer niet kiezen voor Russian Volume?

Wimperextensions zijn vrijwel altijd mogelijk maar worden afgeraden in onderstaande situaties omdat deze de houdbaarheid of het resultaat kunnen beïnvloeden:

  • Zwangerschap, borstvoeding of andere hormonale situaties (hormonen slikken b.v.)
  • Chemokuren
  • Allergie voor bestandsdelen in de wimperlijm óf de patches
  • Extreem tranen
  • Ontstoken ogen
  • Eczeem of andere huidaandoeningen of rondom de ogen

In bovenstaande situaties kan een lashlift een goede oplossing bieden!

Afspraak plannen.