Lashlift

Gooi je wimperkruller weg! Lashlift is een semi-permanente behandeling om een langdurige krul op je eigen wimpers te creëren. Het opent je ogen en is geweldig voor wat nét wat meer volume dan mascara met een wimperkruller. En bovenal; een stuk minder schadelijk voor je wimpers! Een wimperkruller zorgt voor een continue knik in je wimpers wat op den duur zorgt voor het afbreken van je wimpers.

In plaats van een traditioneel permanent dat alleen je wimpers rond maakt, zorgt een lashlift er ook voor dat de wimpers meer volume krijgen en omhoog komen, zodat je het uiterlijk van dikkere wimpers krijgt. Het zogenoemde liften.

Belangrijk daarvoor is dat de wimpers schoon zijn voor aanvang van de behandeling, draag daarom geen mascara op de dag van de lashlift.

Wil jij weten of deze techniek iets voor jou is? Scroll dan door!

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 200+ reviews op Google.

Lashlift prijzen

Maak een afspraak

Hoe werkt een Lashlift?

Deze geavanceerde techniek is ontworpen om de krul te versterken en op te tillen. Een echte eye opener.
Na het reinigen worden de eigen wimpers worden om een zogenoemde “siliconen pad” heen gevouwen met siliconengel, deze gel is te verwijderen met water. Het proces bestaat vervolgens uit twee lotions;

 • Lotion 1; zorgt er voor dat de eigen wimper de krul aanneemt van de siliconen pad, deze lotion dient maximaal 6 minuten in te werken op de wimpers.
 • Lotion 2; zorgt er voor dat de wimpers de nieuwe krul behouden, deze lotion dient maximaal 5 minuten in te werken op de wimpers.

Wanneer er gekozen wordt voor het verven van de wimpers, gebeurd dit na het reinigen van lotion 2. De lashlift is een geheel veilige methode om de eigen wimpers gedurende 6 tot 8 weken te liften. De houdbaarheid van deze krul staat gelijk aan de groeicyclus van de eigen wimper; wanneer een eigen wimper aan het eind van de groeicyclus zit en er een nieuwe wimper door komt zal de krul verdwijnen. Het advies is om minimaal 5 weken tussen de lashlift behandelingen aan te houden, zodat een wimper niet dubbel gekruld wordt.

De krul wordt nauwkeurig bepaald aan de hand van de lengte van de eigen wimper en de wens van de klant.
Er bestaat géén sneller of sterker werkend merk dan dit!

Ik heb voor jou drie behandelingen geselecteerd:

 • Lashlift standaard: lashlift & verven wimpers
 • Lashlift compleet: lashlift & verven wimpers aangevuld met waxen; epileren en verven wenkbrauwen
 • Lashlift luxe: lashlift & verven wimpers aangevuld met waxen; epileren en henna wenkbrauwen

Ideaal, tot wel 8 weken gelifte wimpers en een mooie oogopslag!

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volg ik jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plan ik ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Ik, desinfecteer en werk conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

Ik werk met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij mij de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

Waarom een lashlift en geen wimperextensions?

 • Overgevoeligheid bij wimperextensions óf mascara
 • Resultaat tot wel 8 weken
 • Natuurlijke uitstraling
 • Weinig verzorging nodig
 • Vocht -en olie bestendig
 • Ik heb onlangs elders een lashlift ondergaan maar die heeft niet gepakt, kan het opnieuw?

  Ik adviseer om te wachten tot 80% van de krul is uitgegroeid of wachten tot 5 weken na de laatste behandeling, dit om te voorkomen dat je een dubbele krul krijgt. Wanneer een lashlift elders niet gepakt heeft adviseer ik om 48 uur te wachten alvorens je bij mij komt.

  Hoe lang duurt een behandeling lashlift?

  Ik reken45 minuten voor deze behandeling, inclusief verven. Wil je de behandeling uitbreiden met waxen; epileren verven / henna wenkbrauwen dan reken ik 60 minuten voor deze behandeling.

  Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar bij een lashlift?

  Zolang als de groeicyclus van de gelifte wimpers is zal de krul zichtbaar zijn, niet iedere wimper zit in dezelfde groeifase waardoor de krul langzaam uitgroeit en tot wel 8 weken aanhoudt.

  Waarom een lashlift?

  Wanneer je meer uitstraling wil, geen wimperkruller wil gebruiken en geen wimperextensions kan of wil dragen biedt een lashlift dé uitkomst!

  Wanneer niet kiezen voor een lashlift?

  Een lashlift is vrijwel altijd mogelijk maar wordt afgeraden in onderstaande situaties omdat deze de houdbaarheid of het resultaat kunnen beïnvloeden:

 • Chemokuren
 • Allergie voor bestandsdelen in de patches
 • Extreem tranen
 • Ontstoken ogen
 • Eczeem of andere huidaandoeningen op of rondom de ogen

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zie ik jou in mijn salon?

Maak een afspraak 06 23104191