Wenkbrauwen

Strakke, volle wenkbrauwen. Dé trend van nu. Niet langer struggelen met een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel? Wenkbrauwen zijn naast ogen de eyecatcher van je gezicht. Een verkeerde vorm óf kleur kan allesbepalend zijn en een uitdrukking geven waar je niet op zit te wachten. Belangrijk om te weten is dat ik altijd kijk naar welke vorm -en kleur bij jou passen.

De vorm bepaal ik aan de hand van een uitgebreide browmapping, dat wil zeggen dat ik door middel van de allernieuwste techniek jou wenkbrauwen uitteken aan de hand van jou gezichtscontouren. Zo krijg je de meest symmetrisch én passende wenkbrauwen bij jou gezicht met behoud van eigen haartjes.

Na het uittekenen breng ik de juiste kleur verf (in overleg) aan, ik heb diverse kleuren verf en meng deze vaak om een zo natuurlijk of desgewenst intenser effect te krijgen. Ik verf eerst alvorens ik wax en epileer, zo voorkom ik dat er teveel haartjes verwijderd worden én blijft de huid gesloten waardoor de verf beter opgenomen wordt maar ook irritatie van de huid wordt hierdoor aanzienlijk minder.

Wanneer de verf uitgewerkt is wax en epileer ik tot je strakke wenkbrauwen hebt. Ik gebruik wax in plaats van hars omdat dit zachter is voor de huid, bij wax worden alleen de haartjes mee getrokken en hars hecht zich ook aan de huid. Waxen wordt doorgaans als gevoelig maar niet pijnlijk ervaren. Wax is ook toepasbaar op een gevoelige huid!

De haartjes blijven vervolgens tot wel 6 weken weg en de verf blijft tot wel 3 weken op de haartjes aanwezig, verven is niet voor de huid bedoeld (zie daarvoor henna brows) maar blijft vaak wel tot 1 week na de behandeling op de huid aanwezig.

Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is ook te boeken zonder verven.

Ideaal, strakke wenkbrauwen en geen wenkbrauw make up meer nodig tot wel 6 weken!
Wil jij weten of deze techniek iets voor jou is? Scroll dan door!

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 200+ reviews op Google.

Wenkbrauw behandelingen

Maak een afspraak

Krijg ik donkere wenkbrauwen door het verven?

Nee, ik heb meerdere kleuren en kies in samenspraak met jou welke kleur het beste bij je past. Mijn doel is om je met passende wenkbrauwen de deur uit te laten gaan. Ik adviseer je graag op basis van de kleurenleer. Ik heb lichte, midden en donkere natuurkleuren.

Ik heb PMU op mijn wenkbrauwen, kan ik dan wel waxen; epileren en verven?

Wanneer je PMU volledig genezen is, is het geen probleem om je wenkbrauwen te laten waxen; epileren en verven. Ik adviseer zelfs verf in plaats van henna omdat verf vooral voor de eigen haartjes bedoeld is en een aanvulling kan zijn op de PMU. Henna kleurt de huid en kan de kleur van de PMU tijdelijk veranderen.

Hoe weet ik wat het beste bij mij past?

Door middel van browmapping teken ik de meest passende wenkbrauwen uit behorend bij jou gezicht en wensen. Ik ben altijd in eerlijk in wat haalbaar is. Ik kijk ook naar eigen haartjes en huidskleur om zo te kunnen adviseren.

Hoe lang duurt een behandeling waxen; epileren en verven?

Ik reken 30 minuten voor deze behandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar van waxen; epileren en verven?

De haartjes blijven tot wel 6 weken weg, ik adviseer dan ook eens per 6 weken terug te komen voor deze behandeling. De verf blijft tot wel 3 weken op de wenkbrauw haartjes en tot 1 week op de huid.

Waarom waxen; epileren en verven?

Omdat natuurlijke, strakke en volle wenkbrauwen meer uitstraling geven dan een wenkbrauw potlood! Na deze behandeling ben je tot wel 6 weken klaar met werk aan je wenkbrauwen.

Wanneer niet kiezen voor waxen; epileren en verven?

Waxen, epileren en verven zijn vrijwel altijd mogelijk maar worden afgeraden in onderstaande situaties omdat deze de houdbaarheid of het resultaat kunnen beïnvloeden:

  • Recent geplaatste PMU in de genezingsperiode
  • Allergie voor bestandsdelen in de wenkbrauwverf
  • Eczeem of andere huidaandoeningen op of rondom de wenkbrauwen

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volg ik jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plan ik ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Ik reinig, desinfecteer en werk conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

Ik werk met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij mij de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zie ik jou bij Droomwimpers?

Maak een afspraak 06 23104191